Sähköä voimalinjassaan hyödyntävät autot ovat Škodalle enemmän kuin vain autoja, joissa on vaihtoehtoinen voimanlähde. Ne aloittavat täysin uuden luvun 125-vuotisessa historiassamme. Samalla pääset tutustumaan iV-alatuotemerkin ympäristövastuullisiin malleihin ja niiden täydellisesti yhteen liitettyyn järjestelmään, joka tekee sähköllä ajamisesta mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää. Ja tämä on kuitenkin vasta alkua. Tuomme markkinoille viisi erilaista sähköautoa vuoden 2025 loppuun mennessä. Odotettavissa on lisää ajamisen hauskuutta, vähemmän ajamisen päästöjä, enemmän ajamisen mahdollisuuksia ja vähemmän ajamisen rajoituksia. Tule mukaan matkallemme kohti ajamisen tulevaisuutta!

ŠKODA iV -mallisto

Millaisen nimen antaisit autolle, joka on häikäisevän nerokas, inspiroiva, yksilöitävä ja ikoninen? Uutta, sähköä voimalinjassaan hyödyntävän automalliston nimeä mietittiin pitkään ja hartaasti, jonka tuloksena päätettiin, että “iV” sopii siihen juuri oikealla tavalla. Ajattoman kauniin muotoilun, vertaansa vailla olevien sisätilojen ja yllättävien Simply Clever -ratkaisujen myötä ŠKODA iV -mallisto antaa täydellisen esimerkin siitä, kuinka ŠKODA vie sinut tulevaisuuteen: älykkäästi, taloudellisesti ja hauskasti.

ŠKODA OCTAVIA iV

Tämän lataushybridin voimanlähteiden yhteisteho on 150 kW ja yhteisvääntö 350 Nm.

ŠKODA SUPERB iV

Škodan lippulaivamallin lataushybridin teho on 160 kW, ja pelkästään sähköllä on mahdollista ajaa jopa 62 kilometriä.

POLTTOAINESÄÄSTÖ- JA TOIMINTAMATKALASKURI

Tietoisuutta lisäävä eMobility-työkalu näyttää, kuinka pitkälle voit ajaa sähköautolla ja kuinka paljon säästät kustannuksissa. Tällä hetkellä sovellus näyttää tiedot CITIGOe iV -mallille, jonka seuraan liittyy jäljempänä Škodan ensimmäinen täyssähkö-katumaasturi ENYAQ iV.

LADATTU TÄYTEEN JÄNNITTÄVIÄ OMINAISUUKSIA

Millaista on nauttia iV-tyylistä? Katso tästä lyhyet esittelyt sähköä voimalinjassaan hyödyntävien automalliemme tärkeimmistä ominaisuuksista ja huomaa, miten ne helpottavat arkeasi.

OMINAISUUKSIA

LatausAjaminenLiitettävyysKäytännöllisyys
Kätevästi kotona

Kätevästi kotona

LUE LISÄÄ
Nopeasti matkan varrella

Nopeasti matkan varrella

LUE LISÄÄ
Pitkä toimintamatka

Pitkä toimintamatka

LUE LISÄÄ
Kiehtova dynamiikka

Kiehtova dynamiikka

LUE LISÄÄ
Ympäristöystävällinen ajaa

Ympäristöystävällinen ajaa

LUE LISÄÄ
Helppo huoltaa

Helppo huoltaa

LUE LISÄÄ
Huippuluokan liitettävyys

Huippuluokan liitettävyys

LUE LISÄÄ
Etäkäyttö

Etäkäyttö

LUE LISÄÄ
Aina online

Aina online

LUE LISÄÄ
Enemmän autoa

Enemmän autoa

LUE LISÄÄ
Reilut sisätilat

Reilut sisätilat

LUE LISÄÄ
Tavaratila vailla vertaa

Tavaratila vailla vertaa

LUE LISÄÄ

ŠKODA LATAUSLAITTEEN ESITE

Tutustu tarkemmin saatavilla olevaan kotilatauslaitteeseen.

ŠKODA 𝗶V CHARGER -KOTILATAUSLAITTEET

ŠKODA iV Charger -kotilatauslaite on tarkoitettu sähköä voimalinjassaan käyttävien ŠKODA-automallien lataamiseen kotona tai työpaikalla. Tästä kiinteistön seinään asennettavasta latauslaitteesta on tällä hetkellä saatavana kolme eri versiota, jotka kaikki käyttävät vaihtovirtaa auton lataukseen lataustehon ollessa peräti 11 kW. Monipuolisimmassa versiossa on sähkömittari, joka mahdollistaa usean kuljettajan laskutuksen nopeasti ja helposti. Ensin kotisi asennusmahdollisuus luonnollisesti kartoitetaan, minkä jälkeen seuraa varsinainen asennusvaihe mahdollisine lisäpalveluineen.

KOTILATAUSLAITEVERSIOIDEN VERTAILU

LATAUS EI OLE KOSKAAN ENNEN OLLUT NÄIN HELPPOA

ŠKODA iV Charger -kotilatauslaite on suunniteltu helpottamaan arjen autoilua. Rentoudu ja lataa autosi akku helppokäyttöisellä ja kätevällä kotilatauslaitteellamme.

LATAUSAJAT

KOTITALOUSPISTORASIA

2,3 kW
Tavallinen kotitalouspistorasia (AC)
MODE 2 -latauskaapeli

LATAUSAIKA
(Tyhjän akun lataus 80-prosenttisesti)
CITIGOᵉ iV: 12 h 43 min
SUPERB iV: 3 h 45 min

PIKALATAUSPISTE

40 kW
Julkinen pikalatauspiste (DC)
MODE 4 -latauskaapeli (osa pikalatauspistettä)

LATAUSAIKA
(Tyhjän akun lataus 80-prosenttisesti)
CITIGOᵉ iV: 1 h

KOTILATAUSLAITE / JULKINEN LATAUSPISTE

7,2 kW / 3,6 kW
Kotilatauslaite / julkinen latauspiste (AC)
MODE 3 -latauskaapeli

LATAUSAIKA
(Tyhjän akun lataus 80-prosenttisesti)
CITIGOᵉ iV: 4 h 15 min
SUPERB iV: 2 h 33 min

AKKUTEKNIIKKA

Kaikissa iV-sähköautomalleissa käytetään kehittyneintä akkutekniikkaa, joka takaa parhaan mahdollisen sähköenergian varausmäärän ja joka on kehitetty turvallisuuden ehdoilla. Škodan akunhallintajärjestelmät takaavat akuston optimaalisen toiminnan tuhansienkin latauskertojen ajan.

SÄHKÖLLÄ LIIKKUMISEN EDUT

Sähköllä liikkumisen elämäntapa on täynnä etuja, ja sähköisen vallankumouksen kasvun myötä ne kaikki vain paranevat.

Lisää tietoa usein kysytyillä kysymyksillä

SähköautotAkutSähkömoottorit

FUTURE MOBILITY - LIIKKUMISEN TULEVAISUUS

Oletko valmis syvempään katsaukseen? Edessämme olevasta aikakaudesta voit lukea lisää englanninkieliseltä ŠKODA Storyboard -sivustolta.

300 latauspistettä

Sähköllä liikkumisen tulevaisuuteen tarvitaan muutakin kuin sähköautoja. Sähköautot tarvitsevat latausta. Siksi ŠKODA käyttää ja testaa 300 latauspistettä tehtaillaan Tšekissä.

Hankintatuet, verohelpotukset ja tietullittomuus...

Sähköisen liikkuvuuden ollessa nousussa, monien maiden hallitukset etsivät keinoja tämän kehityksen tukemiseksi. Tavoitteena on tehdä sähköautojen hankinnasta edullisempaa tai suosia sähköautojen käyttöä polttomoottoriautoihin verrattuna.

Ladataan, ei tankata...

Sähköllä liikkumisessa ei ole kyse vain sähköautoista. Tarvittavan infrastruktuurin rakentaminen on sen kehittymiselle elintärkeää. Sähköauton käyttäjän on suunniteltava pidemmät ajomatkansa tarkemmin, mikä tulee muuttamaan totuttuja ajotapoja.