Tämä sivu on pääsivun alasivu. Napsauta painiketta päästäksesi takaisin.

Takaisin pääsivulle

Kaikki kaipaamasi tiedot

CITIGOE IV:N TEKNISET TIEDOT

Auton mitat

Ulko- ja sisämitat, tavaratilan tilavuus

Turvallisuus

Muut turvavarusteet

ŠKODA CITIGOe iV:n ydin on ensiluokkainen, tinkimätön turvallisuus. Aiemmin mainittujen turvajärjestelmien lisäksi autossa on vakiona saatavilla seuraavat varusteet:


EDL eli elektroninen tasauspyörästölukko auttaa, kun autolla kiihdytetään tai ajetaan mäkeä ylös ja jonkin vetävän pyörän pito on heikko.
ABS-järjestelmä estää pyörien lukkiutumisen hätäjarrutuksen yhteydessä tai liukkaalla pinnalla jarrutettaessa.
MSR-järjestelmä estää vetävien pyörien lukkiutumisen liukkaalla pinnalla moottorijarrutuksen yhteydessä.
ASR-vetoluistonesto varmistaa vetopidon liikkeelle lähdettäessä ja estää kiihdytettäessä vetäviä pyöriä pyörimästä tyhjää liukkaalla tienpinnalla.
Mäkilähtöavustin auttaa ylämäkeen liikkeelle lähdettäessä. Järjestelmä kytkeytyy päälle automaattisesti mäessä, jonka kallistussuhde on vähintään viiden prosenttia. Sen ansiosta mäkilähtö onnistuu helposti ja turvallisesti ilman että kuljettajan tarvitsee käyttää seisontajarrua. Järjestelmä pitää autoa hetken paikallaan estäen sitä vierimästä taaksepäin ja moottoria sammumasta.
› Toisen istuinrivin uloimmilla paikoilla on lastenistuinten Isofix-kiinnikkeet ja TopTether-yläkiinnityspisteet.
Vilkkuvat jarruvalot vähentävät perätörmäyksen riskiä erityisesti moottoriteiden ruuhkia lähestyttäessä tai silloin, kun kuljettaja jarruttaa äkkinäisesti yllättävän esteen edessä.
Rengaspainevaroitin TPM pitää kuljettajan aina ajan tasalla rengaspaineista.