ŠKODA Ajoturva

ŠKODA Ajoturva 24 h

Palvelunumerot ovat

Suomesta 0403 400900
ulkomailta +358 403 400900 

Huollattaessasi autosi valtuutetulla ŠKODA Service -merkkihuollolla, olet hyvissä käsissä myös huoltojen välillä.

ŠKODA Ajoturva on voimassa koko määräaikais- tai tarkastushuoltovälin, kun autosi huolto ja muut toimenpiteet on suoritettu Suomessa valtuutetussa ŠKODA Service -merkkihuollossa ja auton huoltokirjaan tai digitaaliseen huoltohistoriaan on tehty Ajoturvasta merkintä. Ajoturva on voimassa 1.3.2000 jälkeen Suomessa ensirekisteröidyille ŠKODA-autoille kaikissa EU- ja ETA-maissa.

ŠKODA Ajoturvan ehtoihin pääset tutustumaan tarkemmin tästä.

ŠKODA Ajoturvan peruspalvelut sisältävät:

  • 24 h tiepalvelun
  • Autosi hinauksen sekä sinun ja matkaseurueesi kuljetuksen pois vikapaikalta, mikäli autosi kuntoon saattaminen vaatii korjaamotoimenpiteitä
  • ŠKODA Ajoturvan mukaisen kohtelun korjaamolla

Vaihtoehtoiset lisäpalvelut:

Mikäli autoasi ei saada kuntoon yhden työpäivän kuluessa, Sinulla on mahdollisuus myös yhteen seuraavista vaihtoehtoisista lisäpalveluista:

  • Saat käyttöösi sijaisauton vian korjaamisen ajaksi, kuitenkin enintään kolmeksi päiväksi maksamalla ainoastaan sijaisauton polttoainekulut.
  • Yhden yön hotellimajoituksen Sinulle ja matkaseurueellesi, tai
  • Kuljetus perille Suomessa sijaitsevalle, tai mikäli vika ilmenee jossain muussa ŠKODA Ajoturvan kattamassa maassa, kyseisessä maassa paikkakunnalle, jonne olit autollasi ajamassa.

Kaikki yllämainitut palvelut ovat sinulle täysin maksuttomia. Tutustu Škoda Ajoturvan etuihin ja ehtoihin tarkemmin autosi mukana saamastasi esitteestä.

Lähimmän ŠKODA Service -merkkihuollon löydät täältä: