Anna uuden Kodiaqin herättää uteliaisuutesi ajattoman tyylikkäällä muotoilulla, edistyksellisellä tekniikalla, huippuluokan avustinjärjestelmillä ja runsailla liitettävyysmahdollisuuksilla.

Kuin luotu nykyaikaiselle perheelle

UlkopuoliSisätilat

Mikä on paras väri Kodiaqiin?

Uusi Škoda Kodiaq

Haluatko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa tietoja uudesta Škoda Kodiaqista? Jätä yhteystietosi, niin pidämme sinut ajan tasalla!

Škodan nerokkaat Smart Dials -säätimet

Painettavissa säätimissä on digitaaliset näytöt, ja niillä pääsee nopeasti auton moniin toimintoihin. Kahdella ulommalla Smart Dials -säätimellä säädetään kuljettajan ja etumatkustajan puolen sisälämpötilaa, istuinlämmitystä ja istuintuuletusta (jos varusteena). Säätimien digitaalinen näyttö kertoo aktiivisena olevan toiminnon. Keskimmäisellä Smart Dials -säätimellä voidaan säätää useita eri toimintoja, kuten tietoviihdejärjestelmän äänenvoimakkuutta, lämmityslaitteen puhaltimen tehoa, ilmansuuntausta, älykästä ilmastointia, ajoasetuksen valintaa ja navigoinnin kartan zoomausta.

Aina online, myös matkan päällä

Kodiaqin edistykselliset liitettävyysmahdollisuudet helpottavat auton jokapäiväistä käyttöä ja tarjoavat tukea ja apua, jotta pääset kohteeseen ajoissa ja mukavasti.

Tekniikka

Kaksi bensiini- ja kaksi dieselmoottoria käsittävän moottorivalikoiman tehot ovat välillä 110 ja 150 kW (150 ja 204 hv). Nyt Kodiaqista tulee ensimmäistä kertaa tarjolle myös ladattava hybridi. Pelkästään sähköllä ajaessa se yltää jopa yli 100 kilometrin WLTP-toimintamatkaan.

Tehokkaimpien moottorien yhteydessä on neliveto, ja kaikissa uusissa Kodiaq-malleissa on vakiona DSG-automaattivaihteisto. Kevythybridimoottorissa 1.5 TSI hyödynnetään uusimman sukupolven sylinterilepuutustekniikkaa (ACT+).

Tarjolle tulevaan turvallisuusvarustukseen sisältyvät toisen sukupolven Matrix LED -ajovalot ja edistykselliset avustinjärjestelmät kuten hätätila-avustin ja liikenneruuhka-avustin.

Simply Clever -ratkaisut: juomatelineellinen tavaralokero takana, jäähdytyksellinen ja kahta yhteensopivaa matkapuhelinta lataava Phone Box -matkapuhelinlokero, sekä ErgoSeat-etuistuimet, joissa on paineilmaa hyödyntävä hierontatoiminto ja neljään suuntaan säädettävä ristiseläntuki.

Vastuulliset materiaalit

Sisustukseen ovat tarjolla designvalinnat Loft ja Lounge, tai ecoSuite mustana tai konjakin ruskeana. Loft- ja Lounge-designvalintojen kangasverhoilut on valmistettu kierrätystä polyesteristä. Designvalinnan ecoSuite nahkaverhoilu on valmistettu ympäristövastuullisesti kahvinpaputähteillä parkitsemalla.

Mitat*

Pituus: 4 758 mm
Leveys: 1 864 mm
Korkeus: 1 657 mm
Akseliväli: 2 791 mm
Pääntila kolmannella istuinrivillä: 920 mm**
Tavaratilan maksimitilavuus: 910 litraa

* Ennakkotiedot
** Koskee seitsemänpaikkaista mallia

Moottorit

Bensiini
1.5 TSI mHEV 110 kW DSG Autom.
2.0 TSI 150 kW 4x4 DSG Autom.

Diesel
2.0 TDI 110 kW DSG Autom.
2.0 TDI 142 kW 4x4 DSG Autom.

Ladattava hybridi
1.5 TSI iV 150 kW* DSG Autom.

* Järjestelmän suurin yhteisteho (polttomoottori ja sähkömoottori yhdessä)

Pohjoisella Napapiirillä testattu

Täysin uusi toisen sukupolven Škoda Kodiaq on testattu Pohjoisen Napapiirin kylmissä olosuhteissa. Auton toiminta, laatu ja kestävyys tutkittiin jopa 30 asteen pakkasessa.

Näissä testeissä keskeistä oli varmistaa uuden Kodiaqin vakaa ajettavuus, matkustajien mukavuus kylmissä olosuhteissa sekä auton luotettavuus pitkillä talvimatkoilla. Lisäksi auton oli siedettävä jään ja lumen aiheuttama lisäpaino. Testiauton jokainen osa-alue käytiin perusteellisesti läpi: alusta, kori, moottori, lämmitys ja sähköjärjestelmä.

Valmistelut täydessä vauhdissa

Škoda investoi noin 12 miljoonaa euroa Kvasinyn tehtaansa tuotantolinjan muutostöihin, joissa otetaan huomioon myös tulevaisuuden vaatimukset. Tuotantolinjan muutokset ladattavaa Kodiaq iV -hybridimallia varten ovat käynnissä.

Esisarjan ensimmäiset autot on jo tehty, ja sarjatuotanto käynnistyy alkuvuodesta 2024. Tavoitteena on valmistaa jopa 410 täysin uutta toisen sukupolven Kodiaqia päivässä.

Menestystarina

Vuonna 2016 esitelty Kodiaq aloitti Škodan malliston laajentumisen katumaastureihin, ja sitä on myyty jo yli 740 000 kappaletta. Se on saatavissa myös seitsemänpaikkaisena, ja muotoilussa se toi Škodan jännittävän, kristallimaisen muotokielen katumaastureihin. Sporttinen Kodiaq RS esiteltiin vuonna 2018, ja koko Kodiaq-mallisto uudistui 2021. Yli 40 kansainvälistä palkintoa ovat todiste Škodan suuren katumaasturimallin vahvoista ominaisuuksista ja suuresta suosiosta.

Uusi Škoda Kodiaq

Haluatko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa tietoja uudesta Škoda Kodiaqista? Jätä yhteystietosi, niin pidämme sinut ajan tasalla!