SIMPLY CLEVER

Auton liitettävyyttä tukevat järjestelmät avaavat uusia maailmoja sekä autoosi että älypuhelimeesi. Virtuaalinen poljin avaa takaluukun ja vapauttaa kätesi kantamaan. Autossa oleva 230 voltin pistorasia antaa virtaa. Autojemme nerokkaan elektroniikan tehtävä on lisätä kuljettajan ja kaikkien matkustajien turvallisuutta ja mukavuutta.

Mikään ei korvaa tilavuutta. Olemme monilla näppärillä ratkaisuilla tehneet suuresta tavaratilasta – jokaisen ŠKODA-automallin vahva ominaisuus – vieläkin käytännöllisemmän ja kuljetustarpeisiisi mukautuvan. Siten sinun on helppo varjella herkästi särkyvät tavarat vaurioitumiselta, estää tavaratilan likaantuminen tai suurentaa tavaratilaa tarpeen mukaan.

Nykyajan elämäntyylissä kohtaamme päivittäin kaikenlaisia haasteita. Autoon liittyviin haasteellisiin tilanteisiin olemme kehittäneet Simply Clever -ratkaisuja. Osa niistä voi ensituntumalta vaikuttaa vähämerkityksellisiltä. Mutta kun muutaman kerran olet raapinut lasit puhtaiksi jäästä pankkikortin sijasta jääraapalla, joka oli kätevästi tarjolla tankin luukun sisäpinnassa, kaivellut pysäköintimittariin kolikkoja säilytyslokeron pikkutavaroiden joukosta, kalastellut juomapulloa istuimen alta tai yrittänyt saada pysäköintilipun pysymään kojelaudalla myös oven avaamisen tuulenpuuskan jälkeen, ymmärrät ratkaisujemme arvon.