Simply Clever -viikko 11.–17.3.

Simply Clever -viikko 11.–17.3.

Tervetuloa Simply Clever -viikolle tutustumaan ŠKODA-uutuusmalleihin ja edistyksellisiin varustepaketteihin. Ensiesittelyssä ŠKODA KAROQ SportLine ja Scout sekä entistäkin runsaammin varusteltu ŠKODA OCTAVIA BusinessLine.

Ostaessasi ŠKODA Kodiaqin saat kaupan päälle Technology- tai Digi-lisävarustepaketin. Etusi jopa 2700 €.

Uusi ŠKODA KAROQ SportLine

KAROQ SportLine yhdistää urheilullisen suorituskyvyn ja virtaviivaisen muotoilun arkeen istuvaan monikäyttöisyyteen. Kaikkien ŠKODA-katumaastureiden tapaan sen tyylikkäät linjat kätkevät alleen tilaa ja käteviä yksityiskohtia. SportLinen tilavissa sisätiloissa matka käy melkein kuin itsestään – startista aina maaliviivoille saakka.

Uusi ŠKODA KAROQ Scout

KAROQ Scout on kotonaan kaduilla ja maastoisilla poluilla. Monipuolisiin tarpeisiin muokkautuva katumaasturi sopii seikkailijoille tai tilavaksi perheautoksi – turvallisuudesta tai mukavuudesta tinkimättä.

Entistäkin runsaammin varusteltu ŠKODA OCTAVIA BusinessLine

ŠKODA OCTAVIA BusinessLine tuo tyyliä työmatkaan. Sen entistäkin runsaampi vakiovarustelu tarjoaa lisää lämpöä, tyyliä ja turvallisuutta. OCTAVIA on enemmän – ja BusinessLine-mallina vielä enemmän.

ŠKODA Kodiaqin edistykselliset lisävarustepaketit

Etusi jopa 2700 €

Technology-paketti

Sisältää mm. Area View 360 -kamerajärjestelmän, peruutus- ja kaistanvaihtovaroittimen sekä laminoidut etusivulasit. Saatavilla KODIAQ Style, Scout ja RS -malleihin.

Digi-paketti

Sisältää mm. näyttävän digitaalisen mittariston. Saatavilla KODIAQ Exclusive ja L&K -malleihin.