109 ALLE 110

Saat reilun romutuspalkkion, kun viet vanhan autosi romutettavaksi ja vaihdat sen uuteen taloudelliseen Škodaan. Sopiva ŠKODA löytyy varmasti, sillä – kuten otsikkokin kertoo – valittavanasi on 109 mallia, joiden CO2-päästö on alle romutuspalkkiorajan 110 g/km.

Romutuspalkkiosi on vähintään 1 500 €. Kun vaihdat biokaasukäyttöiseen Škodaan (Octavia ja Citigo G-TEC –mallit), palkkiosi suuruus on 2 500 €.

Katso tästä lista niistä ŠKODA-malleista, joihin vaihtaessasi sinulla on oikeus romutuspalkkioon.

Tutustu allaolevaan tarkistuslistaan. Jos autosi täyttää romutuspalkkion ehdot, toivomme näkevämme sinut pian lähimmällä ŠKODA-jälleenmyyjällä.


Auton ostajan tarkistuslista romutuskampanjassa

1. Auto tulee luovuttaa kierrätykseen viralliseen vastaanottopisteeseen, josta auton omistaja saa romutustodistuksen. Auton romuttaminen on Suomessa maksutonta. Valtuutettujen vastaanottopisteiden sijainnin voi tarkistaa Suomen Autokierrätyksen nettisivuilta.

2. Romutuspalkkiolla hankittavan uuden auton ja romutettavan auton pitää olla henkilöautoja. Romutettavan auton pitää olla ensirekisteröity vuonna 2007 tai aiemmin.

3. Romutettavan auton on pitänyt olla liikennekäytössä ainakin jonkin aikaa vuoden 2017 aikana ja sen on oltava liikennekäytössä romutushetkellä.

4. Romutustodistus ja uuden auton tilaussopimus on päivätty aikavälille 1.1.–31.8.2018.

5. Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta romutettavasta autosta vain kerran ja yhteen uuteen autoon voi käyttää vain yhden romutuspalkkion.

6. Romutuspalkkio myönnetään vain yksityishenkilölle, joka on omistanut romutettavan auton tai ollut sen haltijana yhtäjaksoisesti ainakin vuoden ajan ennen romutusta.

7. Romutuspalkkio myönnetään vain sellaisen uuden auton hankintaan, jonka hiilidioksidipäästöt ovat enintään 110 g/km tai jonka käyttövoimana on metaani (maa- tai biokaasu).


Lisätietoja kampanjasta saat täältä: