FOR WHAT EVER DRIVES YOU

Toiset etsivät elämyksiä ja jännitystä, ja toiset nauttivat puolestaan luovuudesta. Osaa eteenpäin ajava voima on uteliaisuus, motivaatio tai ennakkoluulottomuus. Osa meistä on luontaisia seikkailijoita ja sankareita. Meillä kaikilla on oma innoituksen lähteemme, mutta yksi asia yhdistää meitä kaikkia: matka.

VALMIINA KAIKKEEN

Škodalla perinteet, intohimoinen asenne, toiminnallinen tekniikka ja design ovat kaiken keskiössä. Ne toimivat päivittäisenä innoituksen lähteenämme pyrkiessämme auttamaan sinua elämään entistä ennakkoluulottomampaa, luovempaa, vapaampaa, menestyksekkäämpää tai urhoollisempaa elämää. Todellisen potentiaalin toteuttaminen vaatii kaiken tämän yhdistämistä. Katso, kuinka teemme siitä totta.

SANKAREILLE

Kaikilla sankareilla ei ole viittaa, mutta useimmilla heistä on käytössään parhaat työkalut, joiden avulla he voivat tehdä parhaansa. Sen vuoksi olemme sitoutuneet kehittämään toimivia tekniikoita, joiden avulla saavutat tavoitteesi ja jopa ylität ne.

100 vuoden perinteet: ŠKODA-ambulanssit

Sekä sinisten hälytysvalojen saattamina että ilman niitä ovat Škodan valmistamat ambulanssit pelastaneet ihmishenkiä jo yli 110 vuoden ajan. Tutustu tarkemmin, kuinka KODIAQ-pelastusauto seuraa edeltäjämalliensa viitoittamaa tietä.

Haluan tietää lisää

Ensihoitajan työssä

Heidät hälytetään kriittisiin tilanteisiin pelastamaan ihmishenkiä. Loukkaantuneen luokse heitä kuljettavan auton on oltava nopea ja luotettava. Tutustu tarkemmin ensihoitajien työhön.

Haluan tietää lisää

En söisi koskaan autossasi

Vaikka kalustovastaava Jean-Philippe Jaquier vastaa yli sadan poliisi- ja hälytysauton kalustosta, hän pitää kaikki langat taitavasti käsissään eikä pieninkään yksityiskohta jää häneltä huomaamatta. Mistä hänen intohimonsa autoihin oikein kumpuaa? Ja mikä tekee autosta hyvän poliisiauton?

Nyt näkyy paloautonpunaista

Kun neljä tuliterää Škodaa astui Keski-Suomen pelastuslaitoksen palvelukseen, niistä tuli kalustoon kuuluvia palo- ja pelastusautoja.

Haluan tietää lisää

LUOVILLE

Inspiraatio toimii polttoaineena uusille ideoille. Se voi ilmetä kaikenlaisina muotoina ja kokoina hienostuneista linjoista aina rohkean raikkaisiin muotoiluyksityiskohtiin. Muotoilufilosofiamme perustuu ilmeikkääseen, tunteita herättävään ja tinkimättömän toiminnalliseen designiin. Meille se on taideteos.

8 vaihetta kohti uutta konseptiautoa

VISION E ensiesiteltiin Shanghain autonäyttelyssä, ja sen muotoilu on herättänyt runsaasti positiivisia reaktioita. Tässä yhteydessä herää varmasti kysymys, kuinka auton sisätilan ja ulkopuolen muotoiluratkaisut syntyvät.

Haluan tietää lisää

Muotoilu herättää tunteita

Oliver Stefani on Škodan muotoilujohtaja. Koska hän piirtää aina työssään, ei ole mikään yllätys, että hän teki luonnostelmia myös joistakin ŠKODA Storyboard -haastattelun vastauksistaan.

Haluan tietää lisää

Väreihin ja materiaaleihin erikoistunut designtiimi

Täydelliset mittasuhteet ja kauniit muodot ovat jokaisen onnistuneen designin perusta. Oikeanlaisen kokonaisvaikutelman luominen edellyttää aina sitä jotakin ekstraa. Tapaa värien ja materiaalien harmonisoinnin todelliset mestarit.

Haluan tietää lisää

OMAN TIENSÄ KULKIJOILLE

Toisinaan on kuljettava hieman toisenlaista polkua kuin muut ja jopa irtauduttava täysin kaikesta totutusta. Suhtaudumme intohimoisesti toiminnalliseen tekniikkaan. Sen ansiosta kaikki on sinun hallinnassasi eikä sinun tarvitse epäröidä missään vaiheessa.

Kulissien takana – kohti aurinkoa

Hyvät naiset ja herrat, tervetuloa, welcome, bienvenue! Tervetuloa Prahassa sijaitsevaan historialliseen Barrandov Studios -elokuvastudioon todistamaan Škodan ja Cirque du Soleil'n® kumppanuussuhteen alkua.

Haluan tietää lisää

Anna mielikuvituksesi lentää

Onko lähes järjettömältä ja turhalta vaikuttanut arkkitehtoninen maamerkki löytänyt tarkoituksensa? Tšekkiläinen flatland-pyöräilijä Martin Dražil on valloittanut prahalaisen veistoksen, joka tunnetaan paikallisten keskuudessa "virtahevon kylpyammeena" ja "norsun ruokintakaukalona".

Haluan tietää lisää

Nauru on todella parasta lääkettä

Sairaalaklovnit tarjoavat sairaille lapsille ja ikäihmisille parantavaa iloa ja naurua. Tällä tavoin he auttavat lievittämään sairauksiin ja ikääntymiseen liittyvää inhimillistä kärsimystä ja voivat sytyttää positiivisen kipinän jokaisen silmiin. Näin se tapahtuu.

Haluan tietää lisää

Vauhdilla & virheettömästi

Valssi, puolivalssi, sokkari, jaakotus, niisto, takaleikkaus, välistäveto, juoksari… Agilityssä on oma kielensä. Kaiken takana on saumaton yhteistyö sekä esteradan suorittaminen mahdollisimman nopeasti ja ilman virheitä.

Haluan tietää lisää

Mies, meri ja isorysä

Ammattikalastaja elää kalasta. Nyt ollaan ”Myrskyluodon Micken” matkassa ja lähdetään merelle isorysää kokemaan.

Haluan tietää lisää

Karhunelämää Suomen suloisessa suvessa

Suuri, vahva, älykäs ja ihmiskeskeinen. Sellaisia ovat ”karhuserkukset” Juuso ja Kodiaq, jotka tapasivat kesäisessä Kuusamossa ensi kertaa.

Hei, me lennetään taas!

Immelmannia, kuubalaista kahdeksikkoa, tynnyriä, vaakakierrettä, pystykäännöstä, pyrstöluisua, silmukkaa ja g-voimia. Tätä kaikkea pääsee kokemaan, kun hyppää taitolentäjä Tapani Wallinin kyytiin.

Haluan tietää lisää

MOTIVOITUNEILLE

Hyppää puikkoihin, kytke vaihde silmään ja anna palaa: määränpään saavuttaminen vaatii motivaatiota. Järkkymätön intohimomme autoilua kohtaan tarkoittaa, että olemme koko ajan tukenasi, mitä ikinä haluatkin saavuttaa.

Henkeäsalpaava Himalajan haaste

Neljä periksiantamatonta pyöräilijää lähti rikkomaan ennätystä suunnatessaan Lehin kaupungista Khardung Lan solaan vievälle reitille Intiassa. Yksi maailman korkeimmalla kulkevista teistä muodosti äärimmäisen koettelemuksen: yli 1 800 metriä nousua 40 kilometrin matkalla, hapenpuute ja ankara sää.

Haluan tietää lisää

Why We Ride: bilettäjästä huippupyöräilijäksi

Toisinaan tie kohti elämämme isoja käännekohtia muodostuu peräkkäisten sattumien ketjuista. Tästä todisteena on esimerkiksi irlantilainen pyöräilijä Orla Walshilta, jonka tulevaisuus muuttui lopullisesti hänen isänsä vanhan pyörän ansiosta.

Haluan tietää lisää

Tour de France – minun tarinani

Maailman haastavimmassa pyöräilykilpailussa jopa yhdellä etapilla voi olla hurja vaikutus urheilijoiden psyykeen ja kestävyyteen. Lue tarina innokkaasta urheilijasta, joka otti vastaan haasteen ja päätti ajaa vähintään yhden Tour de France -kisan etapeista.

Haluan tietää lisää

ELÄMYSTEN ETSIJÖILLE

Jokainen eteesi avautuva tie kutsuu kokemaan jotain uutta, ja sinun tarvitsee vain istuutua aitiopaikalle. Missä ikinä oletkin, ja mihin ikinä oletkaan matkalla, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä nauttimaan upeista ajoelämyksistä.

Nopeuden taide – Pontus Tidemand ja OCTAVIA RS 245

Nopeus on energiaa. Se on uskomaton voima, joka vaatii kunnioitusta. Tuon voiman hallinta on täysin oma taiteenlajinsa, mutta kun sen oppii, sen avulla voi saavuttaa omia unelmiaan. Tuloksena voi olla esimerkiksi rallin maailmanmestaruus tai arvostettu taiteilija.

Haluan tietää lisää

Taksi! FABIA R5 kuljetti innokkaita matkustajia Prahassa

Kookas spoileri, upea pakoputkenpää ja vaikuttava suojakehikko. Siinä on näky, jota asukkaat ja kaupungissa joulunalusaikana vierailevat matkailijat eivät olleet ennen nähneet Prahan kaduilla.

Haluan tietää lisää

Ensimmäinen ŠKODA-auto Dakar-rallissa

ŠKODA KODIAQ oli mukana legendaarisessa Dakar-rallissa, joka ajettiin nyt 40. kerran. Täysin sarjatuotantomallinen katumaasturi selvitti aavikkorallin reitin Etelä-Amerikassa.

Haluan tietää lisää

Itseoppinut rallivirtuoosi

Poikkeuslahjakkuus. Superlupaus. Erityistapaus. Miten jo 3-vuotiaana mönkärillä ja mopolla ajaneesta pikku-Kallesta tuli Škodan WRC2-tehdastallin ammattikuljettaja?

Haluan tietää lisää

Huh hellettä – ja vauhtia!

Kalle Rovanperästä on sanottu jo paljon, eikä suotta. Nuorukainen on laittanut rallihistoriaa uusiksi monellakin eri tavalla.

Haluan tietää lisää

UTELIAILLE

Modernien ajatusten juuret ovat useimmiten historiassa. Aivan kuten sinä, myös me arvostamme omaa menneisyyttämme, sillä se auttaa meitä menemään eteenpäin. Yrityksemme yli 120-vuotinen perintö inspiroi meitä jatkuvasti tiellä kohti tulevaisuuden autoilua.

Sähköllä ajamisen tulevaisuus

Sähköautot eivät ole uusi asia. Itse asiassa saatat yllättyä kuullessasi, kuinka pitkä niiden historia on. Tulevaisuus on kuitenkin täynnä paljon kiinnostavampia yllätyksiä!

Haluan tietää lisää

ŠKODA-geokolikot

Voiko ŠKODA-automerkin rikkaan historian yhdistää moderniin geokätköilyyn? Tietenkin voi! Tästä syystä olemme päättäneet kehittää historiallisia geokolikoita. Kuinka ainutlaatuiset geokolikot syntyvät, ja mitkä legendaariset automallit ovat päässeet perinteitä kunnioittaviin ŠKODA-geokolikkoihin?

Haluan tietää lisää

Virtuaalinen kierros Prahassa

Autonvalmistaja ŠKODA tarjoaa historiallisen kaupunkikierroksen. Se tarjoaa kiehtovan sukelluksen automerkin omaan historiaan, jota esitellään myös ŠKODA-museossa. Lisäksi kierroksen aikana pääsee tutustumaan 1900-luvun ensimmäisen puoliskon aikaiseen Prahaan, jonka maisemista voi nauttia hienostuneen vintageauton kyydissä.

Haluan tietää lisää

Rakkaudesta museoautoihin

Jokioisten idyllisisissä peltomaisemissa mutkittelevan tien varrelta, Kuuman kylältä, löytyy uniikki piha.

Haluan tietää lisää

SEIKKAILIJOILLE

Voi kuulostaa ristiriitaiselta, mutta heittäytyminen tuntemattomaan perustuu usein tarkkaan testattuihin työkaluihin ja menetelmiin. Keskitymme toiminnalliseen tekniikkaan, jotta sinä voit lähteä toteuttamaan aina seuraavaa isoa, rohkeaa suunnitelmaasi täysin luottavaisin mielin.

Mumbain meluisilta kaduilta avotaivaalle

Varjoliito on täydellinen laji adrenaliinin ystäville, jotka haluavat tyhjentää mielensä. 33-vuotias Sachin Pathare menetti sydämensä lajille, koska sen avulla hän pystyy jättämään taakseen intialaisen suurkaupungin melun ja kaaoksen. Lähde liitämään taivaalle kanssamme.

Haluan tietää lisää

Seikkailu Etna-tulivuoren varjossa

Sitä kutsutaan äidiksi – Mamma Etna. Sisilian itäosan asukkaille aktiivinen tulivuori on naapuri, joka herättää toisinaan pelkoa. Siitä huolimatta he nauttivat asumisesta sen mustan kiviaineksen peittämillä rinteillä.

Haluan tietää lisää

Kalliokuiskaaja

Tuskin kukaan tietää, että Mallorca on yksi Euroopan parhaista kiipeilykohteista. Kiipeilijä Sebastián Álvarez tietää tarkalleen, kuinka monipuolisia ja henkeäsalpaavan upeita sen vuorenseinämät ja rantakalliot ovat.

Haluan tietää lisää

Vauhdilla & virheettömästi

Valssi, puolivalssi, sokkari, jaakotus, niisto, takaleikkaus, välistäveto, juoksari… Agilityssä on oma kielensä.

Haluan tietää lisää

Mies, meri ja isorysä

Ammattikalastaja elää kalasta. Nyt ollaan ”Myrskyluodon Micken” matkassa ja lähdetään merelle isorysää kokemaan. Kauden päätös tuo saaliina meritaimenta, karkurikirjolohta ja pikkusiikaa.

Haluan tietää lisää

Karhunelämää Suomen suloisessa suvessa

Suuri, vahva, älykäs ja ihmiskeskeinen. Sellaisia ovat ”karhuserkukset” Juuso ja Kodiaq, jotka tapasivat kesäisessä Kuusamossa ensi kertaa.

Hei, me lennetään taas!

Immelmannia, kuubalaista kahdeksikkoa, tynnyriä, vaakakierrettä, pystykäännöstä, pyrstöluisua, silmukkaa ja g-voimia. Tätä kaikkea pääsee kokemaan, kun hyppää taitolentäjä Tapani Wallinin kyytiin.

Haluan tietää lisää

KAIKILLE

Valitse omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva auto: näppärä ja kompakti kaupunkiauto, käytännöllinen perheautokokoluokan auto, tyylikäs katumaasturi kahdesta eri kokoversiosta tai ylellinen business-luokan auto.

Kuin ensitreffit alttarilla

Lieksalaisen ensihoitajan, Joonas Tuovisen, pitkään jatkunut autokuume laantui vihdoin Kodiaqin myötä. Autot ovat kiinnostaneet pikkupojasta lähtien ja autoja on ehtinyt pyörähtää elämässä kolmisenkymmentä.

Haluan tietää lisää

Luottamuksen arvoinen

Jos pitäisi valita yksi sana, joka kuvastaa sekä ammattia että autoa, se olisi luotettavuus. Taksialalla toimiva Ismo Riiali luottaa Škodaan. ”Ei ole mitään syytä vaihtaa huonompaan”, yrittäjä hymyilee.

Haluan tietää lisää

Arjen eleganssia

Tyylikäs, linjakas, virtaviivainen ja kaunis. Loistava ajaa, upea varustelu, mahtavat tilat. Heidi Isohannin on helppo keksiä uudesta Superbista ylistäviä adjektiivejä. Tästä autosta myös tytär ja puoliso tykkäävät.

Haluan tietää lisää

Hyvä perhesetti moneen menoon

Tuusan perhe hankki ensin yhden Fabian ja pian perään toisen. Kyytiin mahtuu koko perhe: isä, äiti ja poika sekä kissat ja koirat.

Haluan tietää lisää