This page is a supplementary page of the opening page. Click the button to get back.

Get back to the opening page.

Kaikki kaipaamasi tiedot

CITIGO G-TEC -MALLIN TEKNISET TIEDOT

Auton mitat

Turvallisuus

Muut turvavarusteet

ŠKODA CITIGO G-TEC -mallin ydin on ensiluokkainen, tinkimätön turvallisuus. Tämä kompakti miniautokokoluokan automalli sai vuonna 2011 viisi tähteä Euro NCAP -törmäystestissä esimerkillisten turvaominaisuuksiensa ja -varusteidensa ansiosta. Aiemmin mainittujen turvajärjestelmien lisäksi CITIGO G-TEC -mallissa on joko vakiona tai siihen on lisävarusteena saatavilla seuraavat:

EDL eli elektroninen tasauspyörästölukko auttaa, kun autolla kiihdytetään tai ajetaan mäkeä ylös ja jonkin vetävän pyörän pito on heikko.

ABS-järjestelmä estää pyörien lukkiutumisen hätäjarrutuksen yhteydessä tai liukkaalla pinnalla jarrutettaessa.

MSR-järjestelmä estää vetävien pyörien lukkiutumisen liukkaalla pinnalla moottorijarrutuksen yhteydessä. › Hätäjarrutusavustin lisää jarrupainetta ja avustaa siten kuljettajaa hätäjarrutustilanteissa. Jarrutusmatka voi siten merkittävästi lyhentyä.

ASR-vetoluistonesto varmistaa vetopidon liikkeelle lähdettäessä ja estää kiihdytettäessä vetäviä pyöriä pyörimästä tyhjää liukkaalla tienpinnalla.

Rengaspainevalvonta pitää kuljettajan ajan tasalla rengaspaineista.

Vilkkuvat jarruvalot vähentävät perätörmäyksen riskiä erityisesti moottoriteiden ruuhkia lähestyttäessä tai silloin kun kuljettaja jarruttaa äkkinäisesti yllättävän esteen edessä.