Tour de France

Tour de France
07
JUL

Tour de France

07 JUL, 2018 - 29 JUL, 2018

ŠKODA - Tour de Francen virallinen yhteistyökumppani jo vuodesta 2004 lähtien.

ŠKODA - TOUR DE FRANCEN YLPEÄ SPONSORI

Alun perin ŠKODA syntyi polkupyöristä, ennen autoja. Siitä alkaen pyöräily on ollut meille läheinen asia. Tänä vuonna juhlimme jo 15. vuottamme Tour de Francen sponsorina. Sponsorointimme näkyy myös pistekilpailua johtavan urheilijan vihreässä paidassa.

Ranskan ympäriajossa logistiikkaverkostomme ytimenä on punainen Superb. Se on liikkuvaksi komentokeskukseksi modifioitu ŠKODA, josta Tourin johtaja vetää koko kisaa.

Tällaisen upean tapahtuman järjestäminen vaatii paljon työtä. Škodan sitoutumisen ja intohimon kansainväliseen pyöräilyurheiluun osoitamme 250 autolla, jotka ovat kilpailijoiden tukena ja varmistamassa, että koko kisa etenee sujuvasti.

ŠKODA - PYÖRÄILYSSÄ AINA MUKANA

TOUR DE FRANCE -SOVELLUS - POWERED BY ŠKODA

Tämä sovellus pitää kaikki pyöräilyfanit aina ajan tasalla. Sijoitukset, reaaliaikaiset päivitykset, GPS-seuranta, kilpailijoiden profiilit ja paljon muuta!GPS tracking, rider profiles and much more!

ŠKODA PYÖRÄILIJÖILLE

Olemme suunnitelleet automallimme myös pyöräilyn harrastajille. Monet nerokkaat lisävarusteet ja verkkosivujemme sisällöt innostavat pyöräilemään.

Tämä rakkaus pyöräilyyn alkoi 120 vuotta sitten, kun Škodan perustajat Laurin ja Klement suunnittelivat useita edistyksellisiä polkupyöriä. Tekniikan kehittymisen myötä he suunnittelivat sitten autojakin. Tämän yhteyden olemme säilyttäneet tähän päivään saakka.

Škoda-automallien muotoilu, varustelu ja ratkaisut, esimerkiksi VarioFlex-takaistuinjärjestelmä, jälkiasennettavat lisävarusteet kuten polkupyörätelineet ja roiskeläpät, sekä täydellinen liitettävyys karttamateriaaleihin ja polkupyöräilysovelluksiin, on kaikki suunniteltu viemään pyöräilyharrastaja minne ikinä hän haluaakin. Yhtä hyvin rauhallisten reittien luo kuin pyöräilyn huipputapahtumiin. Meistä autot ja polkupyörät yksinkertaisesti kuuluvat yhteen.

ŠKODAN PYÖRÄILYLISÄVARUSTEET

ŠKODA-automallien pyöräilylisävarusteet on suunniteltu polkupyörien turvalliseen ja vaivattomaan kuljettamiseen. Siirry sivustolle shop.skoda.fi , valitse lisävarusteet auton sisätilaan tai ulkopuolelle, esimerkiksi kattoteline ja siihen polkupyöräkiinnikkeet, auton taakse asennettava polkupyöräteline plus paljon muuta.

WE LOVE CYCLING

Kuten sinullakin, meillä on monia harrastuksia. Yksi niistä on pyöräily. Tavoitteemme on luoda laadukasta ja kompaktia pyöräilypainotteista sisältöä, joka kattaa rakastamamme lajin kaikki aiheet ja piirteet. Toivotamme kaikki tervetulleiksi englanninkieliselle foorumillemme. Haluamme tukea lajin harrastajia, kertoa monipuolisesti kaikesta ja edistää pyöräilyä jokanaisen ja -miehen lajina. Vieraile sivustolla WeLoveCycling.com.